Πακέτα Προβολής

Standard

Επωνυμία
Διεύθυνση
Τηλέφωνα
Υπεύθυνος
Συσχέτιση με 1 κατηγορία
(δωρεάν)
περισσότερα...


Basic

Επωνυμία
Διεύθυνση
Τηλέφωνα
Υπεύθυνος
Συσχέτιση με 1 κατηγορία
Περιγραφή*
Πληροφορίες*
Προσφορές*
Λογότυπο
Photo gallery μέχρι 3 φωτό

* Μέχρι ≈ 200 λέξεις
περισσότερα...Premium

Επωνυμία
Διεύθυνση
Τηλέφωνα
Υπεύθυνος
Συσχέτιση με 1+4 κατηγορίες
Περιγραφή*
Πληροφορίες*
Προσφορές*
Λογότυπο
Photo gallery μέχρι 18 φωτό
Google maps
Links: Email, Website, Social, pdf

* Μέχρι ≈ 2000 λέξεις
περισσότερα...


Banner

Εμφάνιση banner & link
στην αρχική σελίδα
σε επιλεγμένες κατηγορίες
περισσότερα...Το anazitise.gr σας δίνει την δυνατότητα 4ων πακέτων προβολής, ανάλογα με τις ανάγκες προβολής της κάθε επιχείρησης ή επαγγελματία:

1. STANDARD (δωρεάν)
Περιέχει τα βασικά στοιχεία της επιχείρησης (επωνυμία, διεύθυνση, τηλέφωνο 1, τηλέφωνο 2, φαξ), όνομα υπευθύνου, συσχέτιση με 1 επαγγελματική κατηγορία. Βρίσκεται στις αναζητήσεις (π.χ. κατάλογος κατηγορίας) πάντα μετά από τις BASIC καταχωρήσεις και οι εγγραφές παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά. Το συγκεκριμένο πακέτο προβολής δεν περιέχει υπερσυνδέσμους (links) προς άλλους ιστότοπους όπως και διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της καταχωρημένης οντότητας. Τα δεδομένα των καταχωρήσεων του STANDARD (δωρεάν) πακέτου προβολής υποβάλλονται μόνο μέσω της φόρμας υποβολής αιτήματος.

2. BASIC
Περιέχει τα στοιχεία της επιχείρησης (επωνυμία, διεύθυνση, τηλέφωνο 1, τηλέφωνο 2, φαξ), όνομα υπευθύνου, συσχέτιση με 1 επαγγελματική κατηγορία, περιγραφή* των δραστηριοτήτων και των υπηρεσιών της, γενικές πληροφορίες* όπως ωράριο λειτουργίας κλπ., προσφορές*, λογότυπο και φιλοξενία 3 φωτογραφιών. Βρίσκεται στις αναζητήσεις (π.χ. κατάλογος κατηγορίας) πάντα πάνω από τις STANDARD καταχωρήσεις, με ENTONH αναγραφή, δημιουργώντας έτσι σαφώς μεγαλύτερες προϋποθέσεις για να την επιλέξει ο επισκέπτης και οι εγγραφές παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά.Το συγκεκριμένο πακέτο προβολής δεν περιέχει υπερσυνδέσμους (links) προς άλλους ιστότοπους όπως και διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της καταχωρημένης οντότητας. Επιπρόσθετα οι σελίδες του συγκεκριμένου πακέτου έχουν γενικά υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης για λέξεις σχετικές με το αντικείμενο και τον τόπο δραστηριοποίησης λόγω της υψηλής τεχνογνωσίας που υπάρχει.

* Το όριο για το πλήθος των λέξεων στο πακέτο προβολής BASIC είναι τουλάχιστον 200 κι εφαρμόζεται αυτόματα σε κάθε μία από τις οντότητες: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ξεχωριστά.

3. PREMIUM
Κάλλιστα αποτελεί ένα "μονοσέλιδο ιστότοπο" της προβαλλόμενης εταιρείας, αφού περιέχει τα στοιχεία της επιχείρησης (επωνυμία, διεύθυνση, τηλέφωνο 1, τηλέφωνο 2, φαξ), όνομα υπευθύνου, συσχέτιση με 1+4 επαγγελματικές κατηγορίες, περιγραφή* των δραστηριοτήτων και των υπηρεσιών της, γενικές πληροφορίες* όπως ωράριο λειτουργίας κλπ., προσφορές*, λογότυπο και φιλοξενία 18 φωτογραφιών. Επιπρόσθετα περιέχει το email και υπερσυνδέσμους (links) προς το site της εταιρείας καθώς και προς τις σελίδες της εταιρείας σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+. Τέλος εμφανίζει 1 video της εταιρείας μέσω YouTube, προβάλει τη διεύθυνση της μέσω Google maps και φιλοξενεί κατάλογο σε φορμά (.pdf) Βρίσκεται στις αναζητήσεις (π.χ. κατάλογος κατηγορίας) πάντα ψηλότερα από όλες τις καταχωρήσεις των υπολοίπων πακέτων προβολής σε ευδιάκριτης γραφιστικής σχεδίασης πλαίσιο, δημιουργώντας έτσι τις μεγαλύτερες πιθανότητες για να την επιλέξει ο επισκέπτης όπου οι εγγραφές παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά. Επιπρόσθετα οι σελίδες του συγκεκριμένου πακέτου έχουν γενικά υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης για λέξεις σχετικές με το αντικείμενο και τον τόπο δραστηριοποίησης λόγω της υψηλής τεχνογνωσίας που υπάρχει.

* Το όριο για το πλήθος των λέξεων στο πακέτο προβολής PREMIUM είναι τουλάχιστον 2000 κι εφαρμόζεται αυτόματα σε κάθε οντότητα από τις: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ξεχωριστά

4. BANNER
Είναι η ισχυρότερη διαφημιστική προβολή και αποτελεί έναν από τους πλέον διαδεδομένους τρόπους διαφήμισης στο ίντερνετ, μιας και είναι ο ιδανικός τρόπος για μία επιχείρηση να προβάλει τις υπηρεσίες της, τα προϊόντα της, προσφορές ή κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα προς τους δυνητικούς της πελάτες ή να αυξήσει την αναγνωρισιμότητά της.
Υπάρχουν δύο κατηγορίες banner:
- Αυτά που βρίσκονται στην αρχική σελίδα και αποτελούν προβολή κύρους με πιθανούς πελάτες όλους όσους επισκέπτονται το anazitise.gr, και
- Αυτά που βρίσκονται στις σελίδες των κατηγοριών επαγγελμάτων και προβάλλονται σε όλους όσους αναζητούν ένα συγκεκριμένο επάγγελμα.
Οι BANNER καταχωρήσεις σε κατηγορία εμφανίζονται επάνω από τις καταχωρήσεις όλων των πακέτων προβολής.


Τα δεδομένα των καταχωρήσεων των πακέτων BASIC, PREMIUM & BANNER υποβάλλονται ηλεκτρονικά και πραγματοποιείται επικοινωνία κι ανταλλαγή δεδομένων με χρήση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (και τηλεφωνικής εφόσον απαιτείται) έτσι ώστε να διασφαλίζονται σε πολύ μεγάλο βαθμό θέματα ασφάλειας και ακεραιότητας των προβαλλόμενων πληροφοριών που ενδέχεται να προκύψουν.


Εάν επιθυμείτε να καταχωρήσετε την επιχείρησή σας στον κατάλογο επαγγελματιών και επιχειρήσεων anazitise.gr, συμπληρώστε τη φόρμα υποβολής αιτήματος ή τηλεφωνείστε στο 210 4227300.