Ο Πολυοδηγός ΑΖΙΜΟΥΘΙΟ CITY συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια κυκλοφορίας, γράφοντας τη δική του ιστορία στο χώρο του free press. To ΑΖΙΜΟΥΘΙΟ CITY είναι ο πιο εύχρηστος και πρακτικός κατάλογος επαγγελμάτων και επιχειρήσεων με λειτουργικά ταξινομημένη ύλη για εύκολη εύρεση επαγγελματιών και επιχειρήσεων ανά κατηγορία επαγγέλματος.

Κυκλοφορεί σε 70.000 τεύχη και διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ σε Πειραιά, Νίκαια, Κορυδαλλό, Κερατσίνι, Αμφιάλη, Πέραμα, Δραπετσώνα, Καμίνια, Ν. Φάληρο, Αγ. Ι. Ρέντη και Μοσχάτο. Ο τρόπος διανομής του γίνεται Door to Door σε Εμπόρους, Ναυτιλιακές, Μαρίνες – Σκάφη, Μεταφορικές εταιρίες, Τράπεζες, Δημόσιες Υπηρεσίες (ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΑΕΕ, ΙΚΑ, Επιμελητήρια, ΚΕΠ, Δήμους και Νομαρχίες), αλλά και από σταθερά, στρατηγικά σημεία (Super Market, πολυσύχναστοι δρόμοι) σε επιλεγμένους καταναλωτές.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι επιχειρήσεις που έχουν καταχωρηθεί στο ΑΖΙΜΟΥΘΙΟ CITY προβάλλονται εντελώς δωρεάν με αναγραφή των στοιχείων τους και την καταχώρησής τους στη μηχανή αναζήτησης www.anazitise.gr.

Το anazitise.gr είναι ο ηλεκτρονικός κατάλογος επαγγελματιών και επιχειρήσεων, ο οποίος παρέχει αναλυτική πληροφόρηση για κάθε είδους αναζήτηση επαγγελματία και επιχείρησης σε όλες τις περιοχές και πόλεις της Ελλάδας. Με την έξυπνη και ευέλικτη μηχανή αναζήτησης που διαθέτει, το anazitise.gr αποτελεί τη λύση για όσους αναζητούν πληροφορίες για την πραγματοποίηση των αγορών τους αλλά και το απαραίτητο όχημα για την online επικοινωνία και προβολή του κάθε επαγγελματία στους πελάτες του.

Τα επιπλέον δυναμικά στοιχεία που κάνουν το ΑΖΙΜΟΥΘΙΟ CITY μοναδική έκδοση και απόλυτα χρήσιμο εργαλείο είναι:
1. Η πληρότητα και η ακρίβεια των στοιχείων του που ανανεώνονται και εμπλουτίζονται κάθε χρόνο.
2. Το Οδόραμα με αναλυτικούς χάρτες.
3. Γενικές Χρήσιμες Πληροφορίες.
4. Ο Οδηγός Εκπαίδευσης. Ένα ένθετο με τηλέφωνα και χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την Ιδιωτική και Δημόσια εκπαίδευση.
5. Ο Οδηγός Ναυτιλίας. Ένα ένθετο με τηλέφωνα και χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την Ναυτιλία και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται γύρω από αυτή.
6. Η Ιστοσελίδα του www.azimouthio.gr, www.anazitise.gr στο Internet.

Εάν επιθυμείτε να καταχωρήσετε την επιχείρησή σας στο μεγαλύτερο κατάλογο επαγγελματιών και επιχειρήσεων, συμπληρώστε τη φόρμα υποβολής αιτήματος ή τηλεφωνήστε στο 210 4227300.