Γενικά

Ποιοί είμαστε;
Η μηχανή αναζήτησης anazitise.gr αποτελεί την ιστοσελίδα της διαφημιστικής πλατφόρμας του Επαγγελματικού Καταλόγου ΑΖΙΜΟΥΘΙΟ CITY. Ως μέρος της πλατφόρμας αυτής, ο ηλεκτρονικός κατάλογος επαγγελματιών και επιχειρήσεων anazitise.gr, παρέχει αναλυτική πληροφόρηση για κάθε είδους αναζήτηση επαγγελματία και επιχείρησης σε όλες τις περιοχές και πόλεις της Ελλάδας.

Πως μπορώ να ενημερωθώ για τα προϊόντα του www.anazitise.gr;

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε τώρα για τα προϊόντα του www.anazitise.gr, καθώς και με τι τρόπο μπορείτε να γίνετε μέρος του πιο δυναμικά αναπτυσσόμενου online καταλόγου επαγγελματιών και επιχειρήσεων, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ή τηλεφωνείστε στο 210 4227300.

Για επισκέπτες


Τι κριτήρια μπορώ να εισάγω στο 1ο πεδίο της φόρμας αναζήτησης «Τι ψάχνετε;»
Στο πεδίο «Τι ψάχνετε» μπορείτε να εισάγετε την επωνυμία μιας εταιρείας ή το ονοματεπώνυμο ενός επαγγελματία.

Τι κριτήρια μπορώ να εισάγω στο 2ο πεδίο της φόρμας αναζήτησης «Οπουδήποτε»
Στο πεδίο «Οπουδήποτε» μπορείτε να εισάγετε την τοποθεσία με την .οποία είναι συσχετισμένη κάθε καταχώρηση

Τι κριτήρια μπορώ να εισάγω στο 3ο πεδίο της φόρμας αναζήτησης «Όλες οι κατηγορίες»
Στο πεδίο «Όλες οι κατηγορίες» μπορείτε να εισάγετε την επαγγελματική κατηγορία στην οποία υπάγονται οι καταχωρήσεις.

Πώς λειτουργούν τα φίλτρα;
Τα αποτελέσματα κάθε αναζήτησης κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τις επαγγελματικές κατηγορίες των εταιρειών και τις περιοχές που βρίσκονται. Έτσι, μπορείτε να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας και να δείτε μόνο αυτά που σας ενδιαφέρουν.

Με ποια λογική και σειρά εμφανίζονται τα αποτελέσματα της αναζήτησης;
Τα αποτελέσματα της αναζήτησης εμφανίζονται με βάση την σχετικότητα τους με τα κριτήρια αναζήτησης που χρησιμοποιήσατε. Στα αποτελέσματα των αναζητήσεών σας ή στην προβολή καταχωρήσεων επιλεγμένης κατηγορίας ΠΑΝΤΑ προηγούνται οι PREMIUM καταχωρήσεις.

Ψάχνω το τηλέφωνο μίας γνωστής επιχείρησης της περιοχής μου, αλλά δεν μπορώ να βρω τα στοιχεία της. Γιατί;
Υπάρχουν 3 περιπτώσεις:
Η επιχείρηση ή ο επαγγελματίας δεν ανήκει στο πελατολόγιο του anazitise.gr.
Η επιχείρηση ή ο επαγγελματίας έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για καταχώρηση, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η δημοσίευσή της.
Η επιχείρηση ή ο επαγγελματίας έχει επιλέξει να καταχωρηθεί με διαφορετικά στοιχεία (π.χ. επωνυμία) από αυτά που γνωρίζετε.

Κάθε πότε ανανεώνονται οι πληροφορίες που παρέχει το www.anazitise.gr;
Οι πληροφορίες που σας παρέχουμε ανανεώνονται καθημερινά.

Πρόσεξα ότι τα στοιχεία μιας καταχώρησης είναι λανθασμένα. Τί μπορώ να κάνω;
Μπορείτε συμπληρώνοντας την αίτηση αλλαγής στοιχείων καταχώρησης να διορθώσετε τυχόν λανθασμένα στοιχεία. Το anazitise.gr προσπαθεί πάντα να ανανεώνει τη βάση δεδομένων του για να σας παρέχει σωστή πληροφόρηση και σας ευχαριστεί για τη συμβολή σας στη βελτίωση του περιεχομένου του.

Για επαγγελματίες


Πως μπορώ να προβληθώ στο www.anazitise.gr;
Για να προβάλλετε την επιχείρηση σας στον ηλεκτρονικό κατάλογο anazitise.gr συμπληρώστε τη φόρμα υποβολής αιτήματος ή τηλεφωνήστε στο 210 4227300.

Πως μπορώ να αποκτήσω μία δωρεάν καταχώρηση;
Για να αποκτήσετε μία δωρεάν καταχώρηση πρέπει να συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα υποβολής αιτήματος. Στη συνέχεια, εφόσον εγκριθεί, η καταχώρηση δημοσιεύεται στο anazitise.gr.

Υπάρχει περίπτωση να είμαι ήδη καταχωρημένος στο anazitise.gr;
Ναι, υπάρχει πιθανότητα να είστε εσείς ή η επιχείρησή σας ήδη στο anazitise.gr. Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να αναβαθμίσετε την καταχώρησή σας σε PREMIUM απολαμβάνοντας προβολής με τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου πακέτου προβολής.